Programma ESHA Conferentie 2008 bekend

Van 11 tot en met 13 september 2008 vindt de ESHA Conferentie 2008 plaats, ditmaal in Kopenhagen (Denemarken). ESHA staat voor European School Heads Association.

Het thema is schoolleiderschap in Europa, met als subthema’s onder andere regionale verschillen in leiderschap, leiderschap in Scandinavische landen en strategisch leiderschap. Op de openingsdag staat het bezoek aan een aantal Deense scholen op het programma. De twee dag staat in het teken van diverse workshops en lezingen door sprekers uit bijvoorbeeld het Deense bedrijfsleven en het Britse onderwijs. De conferentie wordt afgesloten met een vooruitblik op de volgende ESHA Conferentie (in 2010). Op alle dagen vindt na afloop een diner plaats op mooie locaties in Kopenhagen en omgeving.Het is mogelijk om via de AVS naar deze conferentie te gaan, in gezelschap van collega-schoolleiders. Reis, verblijf en toegang worden dan door de AVS geregeld (prijsindicatie EUR 1.100).

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.