Tot en met 16 februari kunnen AVS-leden en andere belangstellenden profiteren van de aantrekkelijke vroegboekkorting op de toegang voor het AVS Schoolleiderscongres. Meld je dus snel aan. Voetbaltrainer Foppe de Haan is de afsluitende spreker. Bekijk de video die de AVS over hem gemaakt heeft.

 
Foppe de Haan stond jarenlang aan het roer bij SC Heerenveen. Met zijn voetbalteam stond De Haan twee keer in de finale van de KNVB-beker en plaatste hij zich in 2000 voor de Champions League. Ook won hij twee Europese titels met Jong Oranje. Als succesvolle coach kan hij veel vertellen over motivatie, teambuilding en samenwerking. Hij ziet de schoolleider ook als een coach. “Onderwijs is topsport”, aldus De Haan.

Programma
Het programma van de AVS staat. Met een inleiding van Charles Wood van CenturyTech over wat Kunstmatige Intelligentie kan betekenen voor het onderwijs, rondetafelgesprekken over de Toekomstagenda Schoolleiders – met een inleiding van trendwatcher Farid Tabarki – en de uitreiking van prijs voor de meest innovatie schoolleider van 2020 belooft het weer een mooi congres te worden. Daarnaast kunnen de congresbezoekers prikkelende pitches volgen, genieten van Drinks & Bites en de informatiemarkt bezoeken. Deelnemers maken van tevoren een keuze uit een van de 25 workshops en sessies.
 
Het congres staat in het teken van het 25-jarige bestaan van de AVS. Dit zal zeker voor een feestelijk tintje zorgen.
Schrijf je dus snel in en profiteer tot en met 16 februari van de vroegboekkorting op de entree.

Links

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe versie servicedocument Covid-19 van OCW

  • Meerderheid ouders geen voorstander van extra coronamaatregelen

  • Inschrijving EU-schoolfruit geopend

  • Voldoende personeel grote zorg voor schoolleiders