Praat mee over nieuwe kerndoelen

SLO is op zoek naar schoolleiders, leraren, taal- rekencoördinatoren of intern begeleiders die verder kennis willen maken met de conceptkerndoelen Nederlandse Taal en Rekenen/Wiskunde. Begin 2024 wil het expertisecentrum met jou in gesprek over hoe bruikbaar de conceptkerndoelen in de onderwijspraktijk zijn. En wat ervoor nodig is om de conceptkerndoelen straks te vertalen naar de onderwijspraktijk. AVS ondersteunt dit initiatief.

Nu de conceptkerndoelen Nederlandse Taal en Rekenen/Wiskunde zijn opgeleverd, is het tijd om scholen te raadplegen en in gesprek te gaan met onderwijsprofessionals over de bruikbaarheid in de onderwijspraktijk. Daarom is SLO voor de periode van januari t/m maart 2024 op zoek naar schoolleiders, leraren, taal- en rekencoördinatoren en IB’ers die als team van een school (po, vo en (v)so) met ons mee willen denken over de conceptkerndoelen Nederlands en/of rekenen en wiskunde. Je doet mee door één van de acht regiobijeenkomsten bij te wonen en een praktijkopdracht in de eigen school uit te voeren. Scholen krijgen een vergoeding voor de deelname.

De bijeenkomsten zijn op de volgende dagen en locaties, steeds van 16.00 tot 20.00 uur:

Do 18 januari     Utrecht 

Di 23 januari      Deventer 

Di 30 januari      Amsterdam 

Di 6 februari      Roermond 

Di 27 februari    Rotterdam 

Di 5 maart          Leeuwarden 

Di 12 maart        Bergen op Zoom 

Di 19 maart        Groningen Meld jezelf, je collega’s en jouw school nu aan voor een regiobijeenkomst bij jou in de buurt en praat mee. Aanmelden kan via de speciale webpagina. Tot snel, bij een van de regiobijeenkomsten!

Links