Plattegrond informatiemarkt AVS congres online

De plattegrond van de informatiemarkt op het AVS congres – waar aanwezige bedrijven en organisaties zich presenteren – staat dit jaar op www.avs.nl

Ook dit jaar presenteren een vijftigtal bedrijven en organisaties zich aan de bezoekers van het AVS congres `De houdbaarheid van onderwijs´, op 11 april aanstaande. Bezoekers die daar zin in hebben kunnen hun licht opsteken bij bedrijven en organisaties die graag zaken willen doen met het primair onderwijs en het onderwijs een warm hart toedragen. Zo staan veel AVS Voordeelpartners – die AVS leden forse kortingen bieden op hun inkopen – op de informatiemarkt. Verder vindt de bezoeker er een breed aanbod; van pensioen- en verzekeringsinformatie tot alles wat digitaal onderwijs te bieden heeft. Van opleidingen, het persoonsgebonden nummer in het onderwijs en financieel advies tot schoolbenodigdheden en nog veel meer. Alles bij elkaar bijna teveel stands om te bezoeken. Daarom kunnen bezoekers van het congres zich dit jaar voor het eerst van tevoren oriënteren: de aanwezige standhouders en de indeling van de beursvloer staan op AVS congres 2008 > Plattegrond van de beursvloer. De standhouders in levende lijve ontmoeten? Schrijf u dan meteen in voor het AVS congres 2008 en neem ook deel aan de interessante workshops en plenaire sessies!

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.