Ontdek New York & Boston met vakgenoten

Je horizon verbreden, inspiratie opdoen over de grens, ideeën uitwisselen met schoolleiders in binnen- en buitenland. Even afstand nemen van je eigen schoolorganisatie en je laten onderdompelen in een andere cultuur en onbekend schoolsysteem. Wil jij ontdekken wat je kan leren van New York & Boston? Reis met AVS mee van 20 t/m 27 januari 2024.

“Dankbaar en geïnspireerd na een enerverende studiereis naar New York en Boston. Prachtig om te zien hoe vijf verschillende scholen omgaan met kansengelijkheid, tweetaligheid, passie en eigenaarschap.” Dit post Kirsten Tijssens, directeur van basisschool Trudo in Eindhoven, na haar terugkeer uit Amerika. Hoe kijkt ze terug op deze AVS Studiereis? Lees het in KADER.

Tijdens de studiereis van New York & Boston, van 20 t/m 27 januari, ontdekken de deelnemers hoe een aantal scholen omgaan met ‘the leader in me’ (Stephen Covey), segregatie en kansengelijkheid, tweetaligheid en community-denken. Deze studiereis is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie (60 punten). Zin om mee te gaan? Er zijn nog enkele plekken vrij.

Een studie- en netwerkreis naar het buitenland met AVS is een avontuurlijke, leerrijke en inspirerende ervaring! Tijdens de reizen ontstaat er binnen de groep vaak een sfeer, die je de gelegenheid geeft je eigen situatie te relativeren.

Link