18 t/m 22 juni

In Denemarken ligt de nadruk minder op toetsen, zitten alle niveaus door elkaar en is de werksfeer top. In de Deense kindcentra voor kinderen van zes tot zestien jaar sluiten onderwijs en vrijetijdsbesteding naadloos op elkaar aan. Wil jij ook kennismaken met het Deense inclusieve onderwijs in een kindvriendelijke sfeer? Samen met andere schoolleiders bezoek je verschillende scholen en een buitenschoolse opvang en maken we mooie excursies. De reis is van 18 t/m 22 juni. Meld je voor 15 maart aan (vol= vol).

Tijdens een studiereis naar Denemarken doe je veel nieuwe inspiratie op. Ontdek hoe leraren en social educators samen verantwoordelijk zijn voor onderwijs en opvoeding. En, is buiten lesgeven ook iets voor jouw school? Wil je meer weten over de dynamische schooldag en bewegend leren? Geef je dan snel op voor deze bijzondere studiereis.

In het komende nummer van Kader (verschijnt rond 3 maart) lees je het verhaal van Ajolt Elsakkers, rector St. Maartenscollege in Den Haag, die samen met zijn collega-directeuren van de Scholengroep Spinoza een studiereis naar Kopenhagen maakte.

Meer informatie? Mail reizen@avs.nl

Link

Gerelateerd nieuws