Onderwijsverkiezingsdebat: doe mee

De Stichting van het Onderwijs organiseert op maandagavond 30 oktober a.s. het Onderwijsverkiezingsdebat. De grootste partijen uit de peilingen debatteren met elkaar over de uitdagingen die er liggen voor het onderwijs van nu en de toekomst. Zorg dat je dit debat niet mist en meld je aan voor de livestream!

Of het nu gaat om de schoolgebouwen, de personeelstekorten in het onderwijs, kansengelijkheid of leerlingen- en studentenwelzijn, alles kan de revue passeren tijdens het debat. Ook voor het onderwijs zijn de verkiezingen van 2023 cruciaal. In de verschillende verkiezingsprogramma’s staan mooie woorden, maar wat zijn de politieke twistpunten? Tijdens het Onderwijsverkiezingsdebat moet duidelijk worden waar de verschillende partijen écht voor kiezen.

AVS denkt en doet mee

AVS dacht in de aanloop van het debat mee over thema’s en stellingen en is 30 oktober bij het debat in Den Haag aanwezig. Onder begeleiding van debatleider Lennart Booij gaan de volgende partijen met elkaar in debat:
 
– Mikal Tseggai (PvdA / GroenLinks)
– Hans Teunissen (D66)
– Frank Wassenberg (Partij voor de Dieren)
– Nico Drost (ChristenUnie)
– Jalt de Haan (CDA)
– Aant Jelle Soepboer (Nieuw Sociaal Contract)
– Simone Richardson (VVD) Zorg dat je dit debat niet mist en meld je aan voor een plekje in de zaal of volg het via de livestream.

Link