NOT groot succes voor AVS

Iedere twee jaar presenteert onderwijs-Nederland zich met de Nationale Onderwijstenstoonstelling (NOT) aan het grote (onderwijs)publiek. Ook dit jaar kwamen in vijf dagen tijd ruim 50.000 mensen naar de Jaarbeurs te Utrecht, voor een bezoek aan de honderden stands van vak- en belangenorganisaties, leveranciers van schoolbenodigdheden, adviesbureaus, et cetera. Natuurlijk had ook de AVS (Algemene Vereniging Schoolleiders) hier een opvallende stand, waar minister Van der Hoeven kort na de officiële opening van de beurs een bezoek bracht om het eerste exemplaar van de brochure Goed onderwijsbestuur primair onderwijs in ontvangst te nemen. Na haar bezochten zo´n 1500 mensen de AVS-stand: leden bezochten `hun´ club, leerkrachten en potentiële zij-instromers kwamen voor informatie over het schoolleidervak en ook meldde zich een flink aantal nieuwe leden. Binnen deze ene week is het ledental van de AVS met ruim één procent gegroeid.


Natuurlijk is dit succes mede te danken aan de inspanningen en bijdragen van een aantal AVS-Voordeelpartners en andere bedrijven. Zo leverden Douwe Egberts, Mitsubisi, Cards en Ahrend apparatuur en inventaris voor de inrichting van de stand. Hitachi, Smart en Epson gingen nog een stap verder: zij stelden een digitaal schoolbord, gratis ondersteuning, instructie en toebehoren bij (het gebruik van) Smartboards en een beamer ter beschikking. Deze prijzen werden onder bezoekers van de stand verloot en zullen met veel plezier gebruikt gaan worden in een klaslokaal, ergens in Nederland. In de eerstvolgende Kader Primair een kort beeldverslag van de AVS op de NOT.

Meer informatie
AVS Voordeel
 Goed onderwijsbestuur primair onderwijs

Foto impressie


Uitleg over de Whizzkist van Meesterhoewerkthet.nl


De AVS stand in vol bedrijf


Leden werven

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.