Scholen die in het schooljaar 2015/2016 willen meedoen aan de pilot tweetalig primair onderwijs (tpo) kunnen zich laten informeren op een bijeenkomst hierover op 28 mei aanstaande.

Er zijn nog acht plekken beschikbaar voor scholen die aan de pilot mee willen doen. Van twaalf scholen door het hele land werd in januari al bekend dat zij meedoen aan de pilot tpo. Dit zijn scholen die 30 tot 50 procent van hun lessen in het Engels geven. Scholen en hun besturen die geïnteresseerd zijn in tweetalig primair onderwijs, zijn welkom op een informatiebijeenkomst hierover op 28 mei. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Europees Platform. Inschrijven voor de bijeenkomst kan door een email te sturen naar tpo@epf.nl.

De pilot duurt vijf schooljaren, van augustus 2014 tot en met juli 2019. Er kunnen maximaal twintig basisscholen deelnemen. Scholen die deelnemen vanaf de eerste ronde doen vijf jaar mee. Scholen die zich aanmelden voor de tweede ronde kunnen maximaal vier jaar deelnemen. Aanmelden voor de tweede ronde kan tot uiterlijk 18 juli 2014.

Meer informatie: www.europeesplatform.nl/vvto/tweetalig-primair-onderwijs

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws