Nieuwe voordeelpartner: Cédicu

Cédicu is een actie gestart waarbij AVS-leden honderd euro retour ontvangen als zij een jaarabonnement afsluiten op de multimediale leeromgeving `Laat eens zien!´ Dit is een online applicatie waarin alle lespakketten zijn ondergebracht en streaming worden aangeboden. Daarnaast beschikt de leeromgeving over een videobibliotheek waarin alle videofragmenten uit de lessen te vinden zijn. Ook zijn alle gangbare lesmethodes – inclusief de rekenmethodes – van alle grote uitgeverijen gelinkt aan het materiaal van `Laat eens zien!´ én Teleblik. Deze fragmenten kunnen leerkrachten klassikaal als extra uitleg/instructie gebruiken.

Om nader kennis te maken met `Laat eens zien!´ bestaat de mogelijkheid om een vrijblijvend proefabonnement af te sluiten voor de periode van één maand. Mochten AVS-leden na deze proefperiode over willen gaan op een lidmaatschap op deze leeromgeving, dan ontvangen zij honderd euro retour (dit komt bijna overeen met de AVS-contributie)! NB: het bedrag van honderd euro wordt niet in mindering gebracht op een jaarabonnement op `Laat eens zien!´, maar deelnemers krijgen daadwerkelijk honderd euro op hun rekening teruggestort!

Meer informatie: http://www.laateenszien.nl/ en https://avs.nl/vereniging/avsvoordeel (deze actie heeft betrekking op het AVS lidmaatschap van 2009).

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.