De nieuwe ledenwerfactie van de AVS is gestart. Vanwege ons tienjarig bestaan maakten leden en nieuwe leden vorig schooljaar kans op een digitale camera. Dit schooljaar verloten we vier IBM E500 beamers, twee voor nieuwe leden en twee voor leden die een nieuw AVS-lid aanbrengen. De AVS heeft nu bijna 5.000 leden. We groeien dus nog steeds!

Leden die een nieuw AVS-lid aanbrengen maken automatisch kans op een van de beamers als het nieuwe lid uw naam, lidmaatschapsnummer en woonplaats opgeeft op het inschrijfformulier. Geef dit dus door aan het aangebrachte AVS-lid! Tevens ontvangt u dan een cadeaubon ter waarde van EUR 10. Deze `leden voor ledenĀ“ actie geldt het hele jaar door.

Nieuwe leden die zich voor 1 maart 2006 aanmelden en het inschrijfformulier invullen maken ook automatisch kans op een beamer. Zij krijgen bovendien EUR 10 korting op de factuur (van het persoonlijk deel).

Grijp uw kans en ding mee via het inschrijfformulier.

U kunt reageren tot 1 maart 2006 . De winnaars krijgen de beamer uitgereikt tijdens het AVS-congres op 27 april 2006.

Met dank aan onze AVS Voordeel partner TICC en IBM.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws