Nieuwe Ledenraad bekend!

Na een spannende ledenraadsverkiezing zijn de vijf gekozen ledenraadsleden bekend. Dit zijn: Nienke van den Wijngaard, Maarten Jacobs, Marjolijn Beumer, Frank Groot en Erik Adema. AVS feliciteert de vijf nieuwe leden en is blij dat de Ledenraad weer voltallig is. Zo’n tien procent van de AVS-leden heeft hun stem uitgebracht.

Het was een nek-aan-nek race: de verschillen tussen de kandidaten waren niet heel groot. Nienke van den Wijngaard, die net de meeste stemmen kreeg: “Wat een eer dat ik de komende jaren als onderdeel van de Ledenraad onze mooie beroepsgroep mag vertegenwoordigen. Bedankt voor jullie vertrouwen!” 

Alle gekozen ledenraadsleden reageerden enthousiast op de uitslag en hebben zin om binnenkort aan de slag te gaan. De leden van de Ledenraad worden gekozen voor een termijn van vier jaar. Maarten Jacobs zit al vier jaar in de Ledenraad en is als enige herkozen.

Op 26 januari is de eerste bijeenkomst van de Ledenraad waarin de nieuwe leden welkom worden geheten.

AVS bedankt ook de andere drie kandidaten (Wijbe Douma, Herbert van Elteren en Norbert de Vries) die zich beschikbaar hebben gesteld, maar het net niet gehaald hebben.

We nemen afscheid van Bas Vernooij, die in het bestuur van het Schoolleidersregister PO gekozen is en daardoor zijn lidmaatschap van de AVS Ledenraad niet kan voortzetten. Frank Koelen is afgelopen zomer van de Ledenraad naar het AVS-kantoor overgestapt als manager bedrijfsvoering.

Link