Nieuwe D14-functiebeschrijving geanonimiseerd beschikbaar

Sinds 2019 worden ook de D-functies ingeschaald op basis van de daadwerkelijke functie-inhoud en staat het werkgevers vrij om zelf functies te laten beschrijven en waarderen door een FUWA-gecertificeerd adviseur. Op onze website staan voorbeelden van functiebeschrijvingen, zoals ook een nieuwe D14-functie.

Regelmatig komen er vragen bij de AVS Helpdesk binnen of wij ook voorbeelden hebben van werkgevers die zelf functies hebben laten beschrijven en waarderen. Om onze leden en werkgevers te helpen hebben wij deze verzameld op onze website . Aan deze functiebeschrijvingen is een nieuwe beschrijving toegevoegd. Het betreft een beleidsrijke functiebeschrijving met een D14-waardering. Deze functie is beschreven voor het VSO.

Links

Neem contact op met de AVS Helpdesk
De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die je in je dagelijkse werk tegenkomt. Je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die je vraag beantwoordt of ervoor zorgt dat je binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis.

Vermeld altijd je lidmaatschapsnummer als je contact opneemt met de Helpdesk

030-2361010 of stuur een e-mail naar helpdesk@avs.nl

Meer informatie over de AVS Helpdesk en openingstijden