Nieuwe AVS Voordeelpartners – Multifilm en Ricoh

Multifilm zonwering
Door de samenwerkingsovereenkomst die de AVS heeft gesloten met nieuwe voordeelpartner Multifilm ontvangen AVS-leden 10 procent korting op multifunctionele zonwering.

Een juiste lichtinval en optimale warmtewering is essentieel voor een goed leef- en werkklimaat in scholen. Multifilm is een binnenzonwering met goede warmte- en lichtwerende eigenschappen. De rolgordijnen zijn niet gevoelig voor weersomstandigheden of beschadiging en het is een onderhoudsvrij systeem. Ventilatie in de ruimtes blijft mogelijk, omdat de zonwering op de draai-/kiepdelen wordt gemonteerd. Volgens Multifilm geeft de zonwering een optimaal zicht op (digitale) schoolborden en beeldschermen en blijft het uitzicht naar buiten behouden.

Multifilm adviseert en monteert al vele jaren op scholen. Lees meer over de producten in de zonweringkrant bij deze Kader Primair. Meer informatie: www.multifilm.nl/avsvoordeel

Ricoh
Ricoh AVS-leden kunnen vanaf nu profiteren van kortingen bij nieuwe voordeelpartner Ricoh. Ricoh biedt voordeel op zowel haar multifunctionele itproducten als op innovatieve documentoplossingen. Aan het onderwijs worden steeds hogere eisen gesteld, terwijl de middelen daarvoor niet altijd toereikend zijn. Een van de zaken waarmee Ricoh het onderwijs ondersteunt, is een compleet concept voor ict-beheer, dat zorgt voor een stabiele IT werk- en leeromgeving. Andere voorbeelden zijn digitale schoolborden en digitale leerlingendossiers. Maar ook secundaire processen – zoals post- en factuurverwerking – kunnen volledig worden gedigitaliseerd, wat voor onderwijsorganisaties een tijdsbesparing kan opleveren omdat leerkrachten minder tijd kwijt zijn aan administratie. Voordeelpartner Ricoh geeft AVSleden kortingen op haar multifunctionele producten die op kunnen lopen tot 35 procent. Daarnaast krijgen de leden 10 procent korting op alle implementatiekosten voor innovatieve documentoplossingen (gebaseerd op Ricoh Document Store). Ron Coolen, business manager onderwijs van Ricoh Nederland: “Bij alle vernieuwingen in het onderwijs staat één ding centraal: de leerling een kwalitatief hoogwaardige en inspirerende leeromgeving aanbieden. Dit is een continu proces waarin ict-hulpmiddelen een steeds belangrijkere rol spelen. Door de nieuwe samenwerking en kennisdeling met de AVS zijn we nog beter in staat onze it- en documentoplossingen toe te spitsen op de vragen en uitdagingen binnen het primair en voorgezet onderwijs.” Meer informatie over Ricoh en het AVS-voordeel? Kijk op www.ricoh.nl/avsvoordeel.

Zie ook http://www.avsvoordeel.nl/

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.