Onlangs is de nieuwe website van bureau lumpsum po gestart. Op lumpsumportaal staat alle informatie over en rond lumpsum. Het is een voortzetting, maar ook uitbreiding van de `oude´ website lumpsumpo. 

Bezoekers kunnen er terecht voor handige modellen, instrumenten, checklists en voorbeelddocumenten om de invoering van lumpsum soepel te laten verlopen. Ook is de site interactief en zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd, zoals een leermodule voor schooldirecteuren, een quickscan voor de (G)MR en een forum. Het is ook mogelijk voor bezoekers om zich via de site aan te melden voor de digitale nieuwsbrief over lumpsum, die ongeveer eens in de twee maanden verschijnt.

Conferenties
Projectbureau lumpsum po organiseert dit najaar tevens een aantal conferenties. Deze vinden plaats op 2 november (Eindhoven), 15 november (Voorschoten), 29 november (Assen), 30 november (Almelo) en 7 december (Eemnes). 

 

 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws