De Nationale Schoolleiders Top (NST) voor het primair onderwijs op 8 oktober staat in het teken van persoonlijk leiderschap. Wat zijn de dromen en drijfveren van de schoolleider? Benieuwd naar de doorbraken van collega-schoolleiders? Of van leiders uit andere sectoren zoals het bedrijfsleven, de wetenschap, sport en cultuur? Het komt aan de orde tijdens de NST.
 
Ontmoetingen, gesprekken en persoonlijke ervaringen staan centraal. Anderen inspireren en geïnspireerd worden is het doel van deze top. Een van de sprekers deze dag is Gerard Kemkers, voormalig coach van Ireen Wüst en Sven Kramer. Kemkers komt vertellen hoe hij topsporters inspireert en motiveert. De NST staat niet zichzelf, het krijgt een vervolg in regionale bijeenkomsten.
 
De Nationale Schoolleiders Top Primair Onderwijs is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. De Nationale Schoolleiders Top sluit gedeeltelijk aan bij de professionaliseringsthema’s ‘Persoonlijk Leiderschap’ en ‘Leidinggeven aan verandering’ en kan onderdeel uitmaken van uw ontwikkeling op deze thema’s via informeel leren in het kader van de herregistratie in het Schoolleidersregister PO.
 

Downloads

Gerelateerd nieuws

  • Onderwijsraad: het onderwijs moet inclusiever

  • Monitor Hybride onderwijs: reflectie op afstandsonderwijs

  • Sterke schoolleiders belangrijk punt voor politieke verkiezingsprogramma’s

  • Vernieuwde Canon van Nederland gepresenteerd