Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) afgelast

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT), die van 30 november tot en met 4 december 2021 zou plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, is afgelast. Dit is besloten in afstemming met de onderwijssector, exposanten en de onderwijsvakbonden. De AVS zou ook op de NOT staan met een stand.

Het stijgend aantal besmettingen raakt ook het onderwijs hard en veel scholen richten zich nu uitsluitend op strikt noodzakelijke werkzaamheden. De volgende editie van de NOT vindt plaats van 24 januari tot en met 28 januari 2023.

Albert Arp, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs: “Juist nu wilden we natuurlijk graag de NOT organiseren, maar in de loop van deze week werd duidelijk dat doorgaan steeds lastiger werd. We zien aan de ene kant de behoefte in de sector naar het uitwisselen van kennis en ervaringen, en het opdoen van inspiratie. Maar in de huidige situatie voelt het voor de sector steeds minder verantwoord om bij elkaar te komen, ook al is de NOT een doorstroomevenement en kan het binnen alle geldende veiligheidsnormen georganiseerd worden. Reden om te besluiten de NOT door te schuiven naar januari 2023.”