Meld je aan als mentee

Jouw reis als directeur is nog maar net begonnen. Je eerste vijf jaar zitten er nog niet op, maar de uitdagingen waar je dagelijks voor staat zijn grotendeels dezelfde als die van een ervaren schoolleider. Neem jij graag verantwoordelijkheid over je eigen leren en wil je groeien in leiderschap? Meld je dan gratis aan als mentee bij ons mentoringprogramma. Wij koppelen jou aan een ervaren directeur die als mentor ruim een jaar met je oploopt en jou helpt een competente reiziger te worden.

Wanneer je je aanmeldt als mentee, ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je je impact als schoolleider. Je verdiept je kennis en werkt aan je vaardigheden. Je ontdekt waar je staat in relatie tot je werkomgeving en leert omgaan met alle betrokkenen in je schoolgemeenschap. Zelfmanagement en zelfzorg zijn hierbij belangrijke thema’s. Tot slot werk je aan een strategisch effectief beleid voor jouw schoolgemeenschap en krijg je handvaten om dit te realiseren.

De startbijeenkomst voor mentoren en mentee’s vindt plaats op maandag 4 maart 2024 van 12.30 – 16.00 uur in Utrecht.

Vragen? Neem contact op met programmamanager Resi van der Coer, r.vandercoer@avs.nl of Marieke van Leeuwen, m.vanleeuwen@avs.nl

Links