Maak uw collega lid

Als uw collega vóór 1 juni 2010 lid wordt van de AVS, betaalt hij of zij vanaf nu ook de voordelige ledenprijs voor een cursus, training of opleiding, bovenop alle andere voordelen van het AVS-lidmaatschap. Zoals toegang tot de helpdesk, iedere maand het vakblad Kader Primair, et cetera. Als welkomstgeschenk krijgt hij of zij bovendien 50 procent korting op een AVS-product uit de nieuwe AVS Professionaliseringsgids 2010/2011, met een maximum van EUR 250.

Maar u krijgt daar natuurlijk ook iets voor: een cursustegoedbon van EUR 75, naast de oplopende procentuele korting die aanbrengers van nieuwe leden sowieso al ontvangen op hun eerstvolgende contributie. En natuurlijk krijgt u er ook een beter geïnformeerde collega voor en een nog grotere belangenbehartigende organisatie die opkomt voor de belangen, zowel arbeidsvoorwaardelijke als vakinhoudelijk, van (adjunct) leidinggevenden in het funderend onderwijs.

Uw collega kan natuurlijk ook lid worden zonder een cursus of opleiding te volgen. In dat geval hoeft hij of zij het persoonlijke deel van de contributie tot 1 augustus 2010 niet te betalen, mits hij of zij zich vóór 1 juni aanstaande aanmeldt en minimaal tot 1 augustus 2011 lid blijft. U krijgt ook in dat geval uw cursustegoedbon van EUR 75.

Meer informatie: https://avs.nl/vereniging/lidworden

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.