Het boek ‘Op naar een integrale aanpak, ontschotting in het sociale domein’ van de AVS en Stichting Kinderopvang Humanitas wordt gelanceerd tijdens het AVS-congres op 16 maart aanstaande.
 
Herontwerp van het sociale domein rondom het kind is een noodzakelijke vereiste. Het huidige stelsel biedt voldoende ruimte om deze beweging in gang te zetten. Ook als u vindt dat de politiek blijft achterlopen, is er eigenlijk geen reden om niet nu al in beweging te komen. De auteurs sporen leidinggevenden in onder meer het onderwijs aan om actie te ondernemen: laten we ontschotten en met z’n allen op weg gaan. We willen ‘blurren’! De inspirerende verhalen in de uitgave nodigen uit om de dialoog aan te gaan in de praktijk. Of nog beter, ga mee op weg om nieuwe praktijk te ontwerpen en de verbinding te maken binnen het sociale domein. Van belang is een kwaliteitsslag te maken op weg naar een samenhangend ecosysteem voor het kind.

Naast deze boekpresentatie omvat het AVS-congres zo’n dertig lezingen, workshops en sessies binnen het thema ‘Leiderschap in evenwicht’. Verder zijn er korte lunchpresentaties over voor veel schoolleiders tot nog toe onbekende subsidiekansen onder de titel Onbekend Fortuin. En een uitgebreide informatiemarkt, volop collega’s en andere deskundigen om mee te sparren en uiteraard overheerlijke Drinks&Bites met muzikale omlijsting.
 
Nog niet aangemeld? Doe het nog snel via www.avs.nl/congres2018
Tot 16 maart!
 
 

Gerelateerd nieuws

  • Doorstroom vmbo-havo en havo-vwo wettelijk geregeld

  • Aanmelden Innovatietraject nieuwe schooljaar voor vo-scholen

  • Corona-protocol volledige heropening voortgezet onderwijs

  • Quarantaine na vakantie geen geldige reden voor schoolverzuim