Komend weekend in Kader Primair: leren en professionaliseren

De januari-editie van Kader Primair, hét vakblad voor leidinggevenden in het funderend onderwijs van de AVS, heeft als thema ‘Leren en professionaliseren’. Het nummer ligt in het weekend van 8 januari 2021 op de mat bij AVS-leden en abonnees.

In het thema staat onderwijspsycholoog Paul A. Kirschner stil bij de wetenschappelijke inzichten áchter de didactiek, die volgens hem nauwelijks aan bod komen in de opleiding van onderwijsprofessionals. Andere thema-artikelen gaan over teamscholing in coronatijd en hoe je het schoolleidersvak leert als zij-instromer van buiten de onderwijssector. Verder in het nummer: op reportage bij de IB Worldschool in de Haagse Schilderswijk. En: de toegevoegde waarde van inclusief werkgeverschap.

En natuurlijk iedere maand onder andere de onderwijsactualiteiten, een good practice, politieke column, boeken- en andere tips, verenigingsnieuws en professionaliseringsaanbod van de AVS Academie.

Interessant?
Dit artikel stond in KADER , het vakblad voor schoolleiders, dat AVS-leden exclusief ontvangen. Wil jij KADER ook op de deurmat hebben? Word lid of abonnee, ontvang voortaan een kersvers exemplaar in de brievenbus en versterk de positie van schoolleiders.