De januari-editie van Kader Primair, hét vakblad voor leidinggevenden in het funderend onderwijs van de AVS, heeft als thema ‘Leren en professionaliseren’. Het nummer ligt in het weekend van 8 januari 2021 op de mat bij AVS-leden en abonnees.

In het thema staat onderwijspsycholoog Paul A. Kirschner stil bij de wetenschappelijke inzichten áchter de didactiek, die volgens hem nauwelijks aan bod komen in de opleiding van onderwijsprofessionals. Andere thema-artikelen gaan over teamscholing in coronatijd en hoe je het schoolleidersvak leert als zij-instromer van buiten de onderwijssector. Verder in het nummer: op reportage bij de IB Worldschool in de Haagse Schilderswijk. En: de toegevoegde waarde van inclusief werkgeverschap.

En natuurlijk iedere maand onder andere de onderwijsactualiteiten, een good practice, politieke column, boeken- en andere tips, verenigingsnieuws en professionaliseringsaanbod van de AVS Academie.

AVS-leden ontvangen Kader Primair maandelijks op de mat. Nog geen lid? Bekijk hier eerder verschenen nummersword lid en ontvang voortaan ook ieder maand een kersvers exemplaar in de brievenbus!