KlasseTV is de nieuwste voordeelpartner van de AVS. Leden die in de maand december een abonnement afsluiten bij deze partner krijgen het abonnement de eerste maand gratis. Dit komt neer op een introductiekorting van bijna 15 procent. Onlangs hebben AVS leden het inschrijfformulier voor deze speciale actie per post ontvangen. Het formulier kan nog tot en met 31 december 2007 ingestuurd worden.

KlasseTV is bedoeld voor de leerkracht in het basisonderwijs en beschikt over ruim 2.000 videoclips, digitale lespakketten en educatieve spellen. “Normaal moet je op het net of in de beeldbank zoeken of er beeldmateriaal voor handen is. Nu kun je in één oogopslag zien of er een filmpje bij de les is. De eenvoud van het gemak is eigenlijk de toegevoegde waarde van KlasseTV”, aldus ict-coördinator Geuijen van basisschool de Sjans in Roggel. KlasseTV is ook geschikt voor projectmatig onderwijs. Een lespakket als `Burgerschap 16 miljoen mensen´ behandelt onder andere de vrijheid van meningsuiting en wetgeving en sluit daarmee aan op actuele thema´s. Scholen kunnen dit lespakket nu al inzetten voor het kerndoel burgerschap en integratie. Daarnaast biedt KlasseTV educatieve spellen voor onder meer rekenen, muziek en milieu.

Abonnement
Voor een abonnement op KlasseTV betaalt een school EUR 0,19 per leerling per maand en een eenmalig bedrag voor aansluiting en administratie van EUR 39,50. Eenpitters en bovenschoolse organisaties kunnen aangepaste afspraken maken. Om het abonnement volledig te benutten heeft KlasseTV workshops ontwikkeld, die AVS leden met hun team kunnen volgen om een vliegende start maken. Meer informatie over de workshops en de kosten is te vinden op de website.

Meer informatie
Zie ook AVS Voordeel

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.