Op het AVS Schoolleiderscongres op 18 maart in Nieuwegein gaan jonge en startende schoolleiders in dialoog over dit boeiende beroep om ervaringen te delen en vraagstukken te bespreken. Tijdens een interactieve workshop denken de jonge leiders ook na over mogelijke oplossingen onder leiding van de ervaren expert Roel Hogendoorn, bestuurder bij TalentPrimair en docent leergang Communicatie van de AVS Academie. Aanmelden voor de workshop is mogelijk via www.avs.nl/congres

AVS-netwerk voor jonge schoolleiders

Jonge schoolleiders geven aan behoefte te hebben aan netwerkwerkbijeenkomsten specifiek voor startende directeuren. Met het AVS Netwerk voor jonge schoolleiders wil de AVS jonge en startende schooldirecteuren verbinden om elkaar te inspireren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het over vraagstukken waar jonge schoolleiders mee kampen, nieuwe ontwikkelingen of manieren om het beroep aantrekkelijker te maken.

Ook zijn er ideeën om een commissie ‘jonge schoolleider’ op te richten die verdere invulling kan geven aan de netwerkbijeenkomsten en actief meedenkt over het beleid binnen de AVS. Wil je op de hoogte gehouden worden of actief deelnemen? Mail dan naar jongeschoolleiders@avs.nl.

Link

Gerelateerd nieuws