Wilt u dat ook, werken aan de verbetering van uw eigen prestaties en die van uw organisatie? Legt u de lat ook hoog, voor u en uw organisatie? Wilt u ook werken aan uw leiderschapsontwikkeling? Vindt u het ook belangrijk dat leerlingen met een achterstand meer zelfbewustzijn ontwikkelen?

De AVS biedt u graag de gelegenheid om kennis te maken met de training Investment in Excellence van het vooraanstaande The Pacific Institute. De training is gebaseerd op het gedachtegoed van de psycholoog Bandura. Bandura is ervan overtuigd dat de prestaties omhoog gaan, als het zelfvertrouwen van mensen groter is. Vergelijk het met een sporter: als je overtuigd bent dat je het kan, dan lukt het ook. Dus als je aan je zelfbeeld werkt, dan kan je daardoor ook excelleren.

Grijp deze kans, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We bieden u als gewaardeerde relatie graag deze mogelijkheid om als eerste in Nederland kennis te maken met dit gedachtegoed.

Meer informatie en inschrijfformulier (PDF)

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.