InterfaceFLOR nieuwe AVS Voordeelpartner

InterfaceFLOR nieuwe AVS Voordeelpartner
AVS-leden kunnen vanaf nu extra profiteren bij de aanschaf van InterfaceFLOR vloerbedekking voor een bestaand of nieuw schoolgebouw. De speciale tapijttegelcollectie voor het onderwijs (The Revisecollection) is te verkrijgen bij de erkende tapijtvakhandel. Met gratis designadvies bij het kiezen van het juiste tapijt, om zowel een mooie als functionele vloerbedekking te krijgen. Afhankelijk van de afgenomen hoeveelheid levert InterfaceFLOR hulpmiddelen voor onderhoud en kan het tapijt in overleg eventueel voor één lokaal als test uitgeprobeerd worden. Tegeltapijt is relatief onbekend binnen de onderwijssector, al kennen de meeste mensen wel het HEUGA-tapijttegelconcept. Interface FLOR heeft dit product verder ontwikkeld en milieuvriendelijker gemaakt. De collectie bestaat uit verschillende soorten tegeltapijt, waaronder tapijt dat met een harde vloerafwerking te vergelijken is.

Alle producten bieden voordelen op het gebied van zowel akoestiek als binnenklimaat. Daarnaast zijn de InterfaceFLOR tapijttegels vuilverbergend en slijtvast. Vanuit facilitair oogpunt zijn deze producten praktisch en scholen besparen kosten op zowel installatie en onderhoud.

Kijk op www.interfaceflor.nl/onderwijs  voor de voordelen voor AVSleden of bel 033-277 5800.
Zie ook www.avsvoordeel.nl/

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.