Vanaf nu is alle informatie over de (plenaire) sessies en workshops van het AVS Schoolleiderscongres gepubliceerd op www.avs.nl/congres2020. De inschrijving van het congres, dat plaatsvindt op vrijdag 20 maart in Nieuwegein, was al mogelijk, maar nu kunnen belangstellenden zich dus ook inschrijven en tegelijk opgeven voor een workshop of sessie. Twee inspirerende plenaire sprekers maken acte de présence: Charles Wood van CenturyTech en voetbaltrainer Foppe de Haan.

Deelnemers kunnen kiezen uit 25 workshops en sessies. Charles Wood, eindverantwoordelijk voor alle internationale samenwerkingsverbanden van platform CenturyTech, is de inleidende spreker. Hij gaat in op het gebruik van kunstmatige intelligentie, neurowetenschap en learning analytics om leerprestaties te verbeteren en de werkdruk voor leraren te verminderen. Voetbaltrainer Foppe de Haan is de afsluitende spreker. Als succesvolle coach weet hij alles over motivatie, teambuilding en samenwerking. 

Daarnaast zijn er rondetafelgesprekken waar de Toekomstagenda Schoolleiders centraal staat. Ook zijn er op dit 25e congres weer prikkelende pitches, waarin toehoorders in een ‘silent disco-concept’ kunnen luisteren naar diverse thema’s van nieuwe of niche organisaties. Er is genoeg ruimte om te netwerken tijdens de smakelijke lunch en de rijk gevulde informatiemarkt.

Nieuw dit jaar is de verkiezing van de ‘Innovatieve Schoolleider van het Jaar’. Bestuurders, schoolleiders, leraren en leerlingen kunnen tot 21 januari hun schoolleiders nomineren. Op het AVS Schoolleiderscongres worden de winnaars bekendgemaakt. 

In 2020 bestaat de AVS 25 jaar. Daarom zal het congres ook in het teken staan van dit jubileum. In die tijd is de vereniging gegroeid tot een volwaardige beroepsorganisatie voor leidinggevenden in het funderend onderwijs. We staan stil bij wat er in die 25 jaar is bereikt voor schoolleiders.
 
Schrijf je nu in

AVS Schoolleiderscongres Kracht!

Gerelateerd nieuws

  • Voortzetting prestatieboxgelden

  • Nieuwe versie servicedocument Covid-19 van OCW

  • Meerderheid ouders geen voorstander van extra coronamaatregelen

  • Inschrijving EU-schoolfruit geopend