Inschrijving AVS Schoolleiderscongres met workshopsprekers gestart

De inschrijving – met workshopkeuze – voor het AVS Schoolleiderscongres is gestart! Het programma is rond. De in- en afsluitende sprekers en de 21 sessies zijn bekend. Schrijf je gauw in met vroegboekkorting (t/m 18 februari 2022).

De afsluitende spreker is net bekend gemaakt: Mark Oonk, directeur van Mensium, spreker en auteur van ‘DNA van ontwikkeling’. De inleidende spreker is luitenant-generaal Luyt, Commandant Luchtstrijdkrachten. Daarnaast zijn er 21 sessies waar je uit kunt kiezen, is er de eerste speech van onze nieuwe voorzitter Karin Straus, komt er een informatiemarkt, is er een AVS-stand waar je vragen kunt stellen of netwerken, zijn er de vertrouwde Drinks & Bites, is er de prijsuitreiking van de Schoolleider van het Jaar en is er gelegenheid om afscheid te nemen van AVS-voorzitter Petra van Haren. Kortom, een congres waar je als schoolleider bij moet zijn.

Tot en met 18 februari geldt de vroegboekkorting.

Coronamaatregelen

De AVS stelt alles in het werk om dit congres binnen de maatregelen zoals de RIVM stelt plaats te laten vinden. Mochten er door maatregelen wijzigingen plaatsvinden, dan worden deelnemers hierover geïnformeerd.

Links