Informatiemarkt AVS-Congres

Tijdens het AVS-Congres op 19 maart aanstaande presenteren 48 bedrijven en organisaties zich aan de bezoekers. Op de beursvloer tonen zij hun laatste en beste producten en diensten, relevant voor het (primair) onderwijs. Opdat bezoekers van tevoren kunnen bedenken welk bedrijf en/of welke organisatie zij willen bezoeken, staat de lijst met standhouders en de plattegrond van de informatiemarkt online: zie de plattegrond van de beursvloer.  

Tussen de stands zal op meerdere punten een koffie- en lunchbuffet klaar staan. Ook op het balkon boven de beursvloer presenteren een viertal bedrijven zich en bestaat de mogelijkheid iets te eten en te drinken. Tussen standnummers 42 en 43 staat een groot podium. Hier zal na afloop van het congres de band Gruppo Sportivo optreden. Aanmelden voor het congres is nog mogelijk. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://avs.nl/congres2010

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.