Werknemers die pensioen opbouwen bij ABP en vragen hebben over de maatregelen die ABP neemt, kunnen binnenkort in gesprek gaan met de bestuursleden van het pensioenfonds. ABP organiseert verschillende bijeenkomsten verspreid over het hele land.

Is de verlaging van de pensioenen echt nodig? Is er geld als ik straks met pensioen ga? Belegt ABP wel goed? Het zijn allemaal vragen die aan bod zullen komen op de bijeenkomsten. Op de website van ABP kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor één van de twaalf bijeenkomsten in onder andere Heerenveen, Almere en Maastricht. De bijeenkomsten worden afwisselend geleid door dagvoorzitters als PvdA-prominent Gerdi Verbeet, RTL Z-journalist Peter van Zadelhoff en mediaondernemer Peter Adrichem.

De bijeenkomsten op dinsdag 26 maart en woensdag 17 april zijn ook live bij te wonen via een webcast op www.abp.nl. Het is dan mogelijk om rechtstreeks vragen te stellen aan de sprekers.

Meer informatie: www.abp.nl
 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws

  • Reden voor alertheid, maar scholen kunnen open zonder nieuwe maatregelen

  • E-mailservice ‘Regelingen OCW’ gestopt per 1 augustus 2020

  • Wijzigingen onderzoekskaders inspectie

  • Nieuwe consultatie wetswijziging medezeggenschap scholen