Ict-onderwijstoeleveranciers in de prijzen

Onlangs heeft de jury van de IPON Awards tijdens het IPON Onderwijs & Ict congres en vakbeurs in Utrecht maar liefst zeven Awards uitgereikt. De IPON Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de, volgens het onderwijsveld zelf, beste ict-onderwijstoeleveranciers voor de sector.

Doelstelling van de IPON Awards is te zorgen dat ict-bedrijven die zich richten op het onderwijs worden bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich onderscheidt in innovatie, kwaliteit en originaliteit. Verder stimuleren de IPON Awards het bedrijfsleven tot productvernieuwing en -verbetering. Met behulp van de Awards kan het onderwijs kennismaken met leveranciers van bijvoorbeeld digitale schoolborden, e-learning, ict-beheer en outsourcing, educatieve software, et cetera. De AVS ondersteunt IPON en was vertegenwoordigd in de jury van de Awards. Winnaar in de categorie software primair onderwijs is geworden Nieuwsbegrip van de CED groep, een aanpak voor verbetering van tekstbegrip. Winnaar in de categorie hardware primair onderwijs is Smart Table van Smart Technologie, een variant op het digibord.

 

 

Links

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.