Hoe ziet jouw toekomst eruit?

AVS heeft als visie dat sterke schoolleiders zorgen voor sterke scholen, waar kinderen goed worden voorbereid op de toekomst. In het streven naar die toekomstige doelen slaat AVS de handen ineen met diverse partners, waaronder NL2025. Wij organiseerden samen het Cross-mentoring initiatief.

Namens Nederland heeft ons gevraagd om hun grootschalige enquête over de toekomst van ons land onder je aandacht te brengen. Wij staan volledig achter dit initiatief. Jij weet als schoolleider heel goed wat er nodig is voor kinderen en het onderwijs in Nederland.

Laat je stem horen!

Het platform Samen Nederland lanceert deze enquête – één van de grootste enquêtes in Nederland – samen met meer dan 70 mede-initiatiefnemers (waaronder NL2025). Na het succes van 2014 en 2020 krijgt iedereen in Nederland opnieuw de kans om via deze enquête actief bij te dragen aan de toekomst van ons land. 

In de nasleep van de recente verkiezingen heerst er nog veel onzekerheid over de koers die ons land zal inslaan. De uitslag is bekend en lijkt toch ook verdeeldheid te tonen, maar Nederland moet samen verder. De antwoorden op de vragen die Namens Nederland stelt, worden daarom heel belangrijk: hoe geven we vorm aan onze toekomst, vandaag, morgen én overmorgen? Met de uitkomsten van de Namens Nederland enquête gaan we de komende jaren verder aan de slag voor een (nog) betere toekomst van Nederland. De uitkomst kan ook van onschatbare waarde zijn voor de beleidsmakers van Nederland.

Op de website www.namensnederland.nl vind je meer info over de enquête en kun je direct meedoen.
Bij voorbaat veel dank voor het delen en jouw hulp!

Samen maken we Nederland.

Links