Het grootste congres uit de geschiedenis  

Met maar liefst 28 sessies en workshops(!), zes kennistafels en vier spraakmakende keynotes belooft het AVS Congres van vrijdag 15 maart grootser dan ooit te worden. Heb je nog geen ticket in the pocket? Kaarten bestellen kan nog nét. En met keuze uit zo veel tofs en interessants wordt het een dag om nooit te vergeten.  

Het is bijna zover: vrijdag 15 maart gaat het dak eraf! In een compleet vernieuwd NBC maken we er een fantastische congresdag voor schoolleiders uit heel Nederland. Het programma is nu echt compleet. Na de jaarrede van AVS-voorzitter Karin Straus en de openingsact van breakdancer Redo, kunnen deelnemers in vier rondes een keuze maken uit het uitgebreide programma van keynotes – socioloog Iliass El Hadioui, onderwijskenner Marcel van Herpen en wetenschapper Inge de Wolf – sessies en kennistafels. Bij een kennistafel is er nauwe interactie met een expert en vakgenoten over een bepaald onderwerp. Tussendoor is er tijd om te netwerken, onze sponsors te ontmoeten, de informatiemarkt op te gaan en de AVS-stand te bezoeken. Ook is er op de entresol een expositie over strategische HRM (SHRM). Als afsluiting krijgen we een pakkend verhaal van Milio van der Kamp (van het boek: Misschien moet je iets lager mikken) over hoe armoede blijft achtervolgen. Om 16.00 uur sluiten we met elkaar deze enerverende dag af met een afsluitende borrel.  

In de AVS-stand kun je uiteraard kennismaken met Karin Straus, AVS-adviseurs van de helpdesk, juristen, de programmamanagers van onze academie en de cao- en dgo-onderhandelaars. Maak een praatje met schoolleiders die in de ledenraad of een van onze commissie zitten. Om 12.15 uur vindt in de AVS-stand de ondertekening plaats met ATTC, met wie AVS de unieke Opleiding Schoolleider Zij-instroom start. Om 16.00 uur zijn de twaalf mentoren van het AVS Mentoringsprogramma in de stand. Heb je interesse om gecoacht te worden of heb je andere vragen?

Kom dan naar de AVS-stand. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Er komen al honderden schoolleiders, maar ‘hoe meer hoe beter’. Meld jij je nog snel aan? 

Reserveer je kaart