Gruppo Sportivo sluit AVS-Congres af

Met bekende hits van vroeger en nummers van hun meest recente CD, sluit Gruppo Sportivo het AVS-Congres op 19 maart af. Dit jaar organiseert de Algemene Vereniging Schoolleiders voor de 15e keer haar congres. Inmiddels is dit congres uitgegroeid tot het grootste congres in het primair onderwijs. Honderden leidinggevenden komen naar deze dag, om met elkaar ideeën uit te wisselen, kennis te delen en kennis te vergaren. Om te vieren dat het congres al 15 jaar bestaat, is de afsluiting dit jaar extra feestelijk: om 16.15 uur start Gruppo Sportivo haar optreden.

De titel van het 15e AVS-Congres is `Leiderschap in Lage Landen´, de vier thema´s waarin deze titel nader uitgewerkt worden zijn: realisme, borging & reflectie, idealisme en inspiratie. Ieder thema wordt in een zogenoemde route verder uitgediept. Na het volgen van een inleidende sessie kunnen bezoekers een plenaire sessie volgen en een tweede (sub)sessie of workshop. Dit kan binnen dezelfde route, bezoekers kunnen er ook voor kiezen sessies uit verschillende routes te combineren. Tijdens de lunchpauze is er de mogelijkheid een inloopsessie van een half uur te volgen.

Gruppo Sportivo is in 1976 opgericht en de carrière van de band krijgt een stevige impuls als ze het voorprogramma van de Nederlandse tournee van de Golden Earring mag verzorgen. Met de bekende hits `Hey Girl´ en `Tokyo´ toert de band door heel Europa. In 1985 besluit de groep te stoppen, maar in 2000 komen ze toch weer bij elkaar te komen; bloed kruipt waar het niet gaan kan en de band gaat weer optreden. In 2004 verscheen zelfs weer een nieuwe CD. Het podium waarop de band op 19 maart zal optreden staat centraal op de informatiemarkt. Ruim 40 bedrijven en organisaties presenteren zich hier aan de bezoekers. Na het optreden van de band kunnen de congresgangers die zich daarvoor aanmelden de dag afsluiten met een feestelijk en smakelijk diner.

Meer informatie en inschrijving: https://avs.nl/congres2010

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.