GrassRoots Cultuur heeft inmiddels een aantal projectideeën opgeleverd. Sinds de start van de stimuleringsmaatregel van stichting Kennisnet hebben zich al meerdere leerkrachten aangemeld met uitdagende cultuurprojecten. Wij willen graag de komende tijd meer collega´s enthousiast maken voor Cultuur in het onderwijs!

Stel dat één van uw leerkrachten een leuk idee heeft voor een cultuurproject op school. Een project waaraan de leerlingen veel plezier beleven en waarvan ze ook nog eens een heleboel kunnen leren. De leerkrachten vragen zich wellicht af of het wel door kan gaan, omdat het al zoveel extra tijd kost en waar halen ze die tijd vandaan? Daarom vinden we dat de inspanningen van de leerkrachten extra beloond moeten worden.

De leerkracht krijgt voor zijn of haar projectidee een beloning ter waarde van maar liefst EUR 500. Als het project tenminste over cultuur gaat, ICT bevat en lekker fris en nieuw is. De AVS is van mening dat dit geld moet worden ingezet om cultuuractiviteiten te laten plaatsvinden op de school.

Als schoolleider kunt u uw leerkrachten hiervoor enthousiast maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eelco Dam, locatiehouder GrassRoots Cultuur, telefoon: 030-2361010 .

 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws