Het afgelopen jaar heeft een groep bestuurders, schoolleiders, toezichthouders en GMR-leden gewerkt aan de verbetering van het samenspel en de samenwerking op het gebied van onderwijskwaliteit. Dit in het kader van het project Versterking samenspel en rolopvatting ten behoeve van de kwaliteit van onderwijs van de PO-Raad, in samenwerking met de AVS en de Vereniging van toezichthouders in Onderwijsinstellingen en Kinderopvang (VTOI).
 
Deze bijeenkomsten hebben geleid tot (nieuwe) inzichten in het samenspel en de samenwerking op het gebied van onderwijskwaliteit. Deze inzichten willen de AVS en de PO-Raad graag met schoolleiders en bestuurders delen en finetunen. Wat gaat er al goed? En welke dingen moeten we veranderen om te werken aan het versterken van de onderwijskwaliteit?
 
Wil je hier bij zijn en wil je meedenken? Wil je samen met je bestuurder jullie samenwerking doorontwikkelen? Kom dan als duo schoolleider-bestuurder naar twee bijeenkomsten en praat mee over de ontwikkelde inzichten.
 
De twee sessies vinden plaats op 10 maart en 14 april van 17.00-19.30 uur op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Tijdens de bijeenkomst wordt een lichte maaltijd geserveerd.
 
Verdere informatie of meteen al aanmelden kan via i.doornbos@avs.nl

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe consultatie wetswijziging medezeggenschap scholen

  • Stappen gezet in toepassing Meldcode huiselijk geweld

  • ‘Planloos is kansloos’

  • Cicero leest Covey