Ook dit jaar organiseert Stichting Beroepskwaliteit Leraren SBL de verkiezing van de Leraar van het Jaar in basisonderwijs, voortgezet onderwijs en dit jaar tevens voor het eerst in het beroepsonderwijs.

SBL is hiervoor op zoek naar leerkrachten die voor deze titel in aanmerking komen: een leerkracht die zijn of haar vak goed verstaat, die een goede band heeft met leerlingen en de omgeving, die zich blijft ontwikkelen in deze snel veranderende tijden en die het verdient om Leraar van het Jaar 2007 te worden. Tot en met 29 mei aanstaande kunnen leerkrachten door schoolleiders, collegas, leerlingen en ouders aangemeld worden via http://www.deleraarvanhetjaar.nl/Op 4 oktober 2007, tijdens de Nationale Onderwijsweek, worden in een TV-show van Teleac op Nederland 1 onderwijs en leerkrachten in het zonnetje gezet. Tijdens de show worden de drie winnaars gekozen die zich Leraar van het Jaar 2007 mogen noemen.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws