Frank Koelen versterkt AVS

Vanaf 1 augustus 2023 zal AVS versterkt worden met de komst van Frank Koelen als cao-onderhandelaar en tevens Manager Bedrijfsvoering.

Frank Koelen was de afgelopen 12 jaar schooldirecteur van meerdere basisscholen en voorzitter van de AVS Ledenraad. Daarvoor werkte Frank als manager in het bedrijfsleven en bij de Nederlandse Politie.

Frank brengt een brede managementervaring mee en kent het onderwijs en AVS van binnenuit. Vanuit zijn ervaring als schooldirecteur weet hij als geen ander hoe cruciaal de rol van de schoolleider is voor de kwaliteit van de school, de medewerkers en de leerlingen én wat de schoolleider nodig heeft om deze rol goed te kunnen vervullen.

Met daarnaast zijn bedrijfsmatige ervaring is hij een absolute aanwinst voor AVS. Het bestuur en medewerkers van AVS verheugen zich dan ook zeer op de samenwerking met Frank.

Frank Koelen

Frank Koelen: “Al sinds ik schooldirecteur ben, ben ik ook lid van AVS. Daarnaast ben ik de afgelopen 5 jaar lid geweest van de ledenraad, waarvan de laatste anderhalf jaar als voorzitter. Ik vind het een hele mooie kans en uitdaging om nu volledig voor AVS te mogen gaan werken en mij elke dag in te zetten voor de versterking van de positie van de schoolleider.”