Een pedagogisch leider maakt het verschil

Meld je aan voor de masterclass of de leergang Pedagogisch leiderschap

Hoe voer jij als schoolleider pedagogisch leiderschap uit? Hoe reageer je richting leerlingen, ouders en je teamleden bij onverwacht gedrag? Weet jij in elke (onvoorspelbare) situatie hoe je tactvol handelt? Hoor hier alles over tijdens de masterclass Pedagogisch leiderschap op 27 juni. Liever een leergang van zes eendaagsen volgen? Dat kan ook. Deze leergang start op 5 november.

Masterclass

In de masterclass op donderdag 27 juni, gegeven door Marcel van Herpen, leer je in elke situatie pedagogisch tactvol te handelen. Het maakt je bewuster, breidt je handelingsrepertoire uit en creëert routines in het intermenselijk contact. Met deze masterclass voor (school)leiders in po, vo of mbo, zorg je voor groei en ontwikkeling op alle niveaus in de school. Schrijf je snel in!

Leergang

In de leergang Pedagogisch leiderschap krijg je inzichten en handvatten om het pedagogische huis van jouw school te versterken. Ook verbeter je de teamdynamiek doordat je inzicht krijgt in communicatiepatronen en interacties die zorgen voor effectieve communicatie. Wil jij weten hoe je jouw pedagogische visie kunt vertalen naar tastbare acties die de kwaliteit van het onderwijs op jouw school verhogen? En wil je weten hoe je een cultuur van samenwerking en innovatie kunt creëren? Schrijf je dan in voor deze boeiende leergang. Deze leergang sluit aan bij jou als je schoolleider, teamleider of (intern)begeleider PO, VO, MBO of HBO bent. De docenten van deze leergang zijn Mark ter Horst en Simone Mark. Herregistratiewaarde: 70 punten.

Links