280xlogo-Educatiemaster-gestapeld-RGB.pngDe AVS heeft een nieuwe voordeelpartner: Educatiemaster. Educatiemaster biedt leraren een online database van duizenden recente artikelen over het onderwijs. AVS-leden profiteren van een kennismakingsvoordeel.

De overheid stelt in de nieuwe cao de leraar zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen professionalisering. Ook zal binnen afzienbare tijd het lerarenregister een verplicht karakter krijgen. Elke leraar dient 10 procent van zijn of haar tijd te besteden aan de eigen professionalisering, waarvan 5 procent aan zelfstudie. Dit betekent dat een fulltime leraar per jaar 80 uur moet lezen om op de hoogte te zijn van de laatste onderwijsontwikkelingen.

Kader
In de cao is ruimte gecreëerd voor elke leerkracht qua zelfstudie. Educatiemaster biedt voordelige ondersteuning voor deze zelfstudie. Naast de content die in de lerarenkamer ligt, vind je op het platform nog veel meer. Maar de echte kracht van Educatiemaster is dat leerkrachten het weer leuk vinden om te lezen en door de duidelijke en eenvoudige manier om informatie te vinden blijven lezen.

Educatiemaster biedt een betaalbare oplossing en voordelige ondersteuning om het stuk zelfstudie binnen deze 10 procent vorm te geven. AVS-leden ontvangen een uniek kennismakingsvoordeel! Informeer naar de voorwaarden via info@educatiemaster.nlDe online database is tot stand gekomen in samenwerking met de grootste uitgeverijen. Elke leraar krijgt, door diverse selecties aan te geven, de artikelen aangereikt die bij zijn of haar profiel passen. Daarnaast wordt het leesgedrag bijgehouden en kunnen leraren interessante artikelen bewaren en delen met hun collega’s. AVS-leden kunnen een gratis informatiepakket downloaden.

educatiemaster-knop.png

Meer informatie: www.avsvoordeel.nl (aanmelden via www.educatiemaster.nl, o.v.v. ‘AVS-ledenactie’)

“Eerlijk gezegd was ik niet zo’n lezer. Ik had er niet echt tijd voor. U kent dat wel; elke keer kwam er weer wat anders tussen. Nu ik lid ben van Educatiemaster lees ik veel gerichter en lees ik wanneer ik tijd heb. ”
 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws