Digitale inspiratiesessies voor schoolleiders lopen goed

Het afstandsonderwijs op scholen duurt nog even voort. In ieder geval tot de meivakantie werken leerlingen thuis aan hun ontwikkeling. Juist in deze drukke en intense tijd is het voor leiders belangrijk om geïnspireerd te blijven. Om zo ook hun team te blijven inspireren. ​Daarom organiseert de AVS Inspiration Wednesday met gratis digitale inspiratiesessies voor schoolleiders. De eerste twee inspiratiesessies zijn met enthousiasme ontvangen door de deelnemers. Woensdag 22 april is de volgende sessie, doe je mee?

Op 22 april, om 11 uur, verzorgt Patricia Aerts een inspiratiesessie met als titel: Hoe zorg ik dat we groeien als team, juist nu? Patricia Aerts richt zich zo’n 25 jaar intensief op de ontwikkeling van mens en organisatie. Als (team)coach, trainer en organisatie-ontwikkelaar heeft zij een heldere blik, en raakt zij snel en contactvol de kern. Zij ontwerpt en faciliteert diverse open leergangen voor o.a. managers/ leiders en to the point maatwerk interventies. Het leren zien en werkbaar maken van het potentieel, en de altijd aanwezige onderstroom vormen vaak de kern. Zowel in jezelf als in samenwerking gaat leiderschap vaak over herstel van verbinding: met jezelf, de ander(en) en de opgave.

In april wordt iedere woensdagochtend om 11.00u een inspiratiesessie verzorgd. Eerdere inspiratiesessies gingen over het betrekken van ouders bij thuisonderwijs, vooral bij complexe thuissituaties (door Peter de Vries) en over hoe je op afstand besluiten neemt met en in je team (door Brigit van Rossum). De sessies zijn terug te beluisteren via www.avs.nl/inspiratiesessies

Leden worden via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van welk thema wanneer aan de orde komt. De komende weken breidt de AVS Academie het aanbod aan inspiratiesessies verder uit.
Binnenkort hervat AVS Academie de opleidingen digitaal, kijk voor het aanbod op www.avs.nl/academie

Links