Op vrijdag 30 oktober, om 12.00 uur, gaat de eerste Digitale Denksessie ‘Toekomst van de Schoolleider’ van de AVS via Zoom van start. Wat heb jij, als schoolleider, nodig om jouw vak aantrekkelijk, beheersbaar, leuk, afwisselend en inspirerend te maken en te houden? Dat is de centrale vraag in het project ‘Toekomstagenda Schoolleiders’. Ga in gesprek met collega-schoolleiders en deel ideeën en ontwikkelingen. Ook in november zijn er nog digitale sessies.

Haak aan en denk mee over een visie op de school van de toekomst tijdens en ná situaties zoals Corona of het ‘nieuwe normaal’. Geef hierbij de ‘lessons learned’ van de afgelopen periode ruimte. Wat heb jij als schoolleiders dan nodig voor jezelf? Alle input samen vormt de Toekomstagenda Schoolleiders waarmee jij als individuele schoolleider invloed uit kunt oefenen op het beleid en je eigen visie en toekomst kunt vormgeven.

Meld je aan via de website voor een sessie naar voorkeur. Dit kan individueel of samen met een team directeuren. Ter voorbereiding ontvang je een koffertje voor ondernemende schoolleiders, boordevol tips, tools en interessante links.

De online bijeenkomst start met een korte introductie door een expert. Deel ervaringen en lessons learned. Na dit deel ga je in kleine groepjes uiteen om aan de hand van je ervaringen je speerpunten te benoemen. Deze kan je direct delen via www.deleiderschapsagenda.nl   (Ga naar: dien je punt in).

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, je investeert je tijd en betrokkenheid.

Speciaal voor AVS-leden

Er zijn ook drie Digitale Denksessies speciaal voor AVS-leden, waarvan één sessie speciaal voor jonge en startende schoolleiders op 10 en 16 november.

Aanmelden voor de Digitale Denksessies (AVS-leden)

Links

Gerelateerd nieuws