Voor het eerst wordt dit jaar ‘De Staat van de Schoolleider’ gepresenteerd. Meer dan 500 AVS-leden hebben daar de afgelopen week via een enquête aan meegewerkt. De Staat van de Schoolleider wordt gepresenteerd op 13 april, tegelijk met de jaarlijkse Staat van het Onderwijs van de inspectie, de Staat van de Leraar en De Staat van de Leerling.

AVS-leden en andere geïnteresseerden kunnen het congres De Staat van het Onderwijs op 13 april bijwonen. Het programma begint om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur af met een netwerkborrel. Leerlingen, studenten, ouders, leraren, schoolleiders, bestuurders en andere onderwijsprofessionals gaan op het congres met elkaar in gesprek over de belangrijkste onderwerpen uit de vier ‘Staten’. Gezamenlijk op zoek naar oplossingen voor knelpunten, die de inspectie constateert in ‘De Staat van het Onderwijs’.

Het congres vindt plaats in De Fabrique in Utrecht. Na definitieve registratie ontvangt de deelnemer meer informatie over het programma.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.