De nieuwe brochure met het scholingsaanbod voor (aankomende) leidinggevenden in het funderend onderwijs van de AVS Academie in 2021 is uit

In 2020 was het door corona moeilijk om tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij je eigen professionele ontwikkeling. Hopelijk wordt 2021 een jaar waarin er meer tijd is voor rust en bezinning, maar ook voor daadwerkelijke leerervaringen en -ontwikkelingen.

Het aanbod van de AVS Academie is uitgebreid met nieuwe leergangen en trainingen, zoals de leergangen Leidinggeven aan een lerende school, Ouderbetrokkenheid, Positief Onderwijs, Schoolleiderschap: van droom naar succes, Verbetercultuur (LeerKRACHT) en de masterclass Leren leren, the Learning Power Approach. Veel leergangen kunnen ook incompany verzorgd worden.

Daarnaast zijn er nieuwe trajecten die niet alleen voor schoolleiders bedoeld zijn: Oriëntatie voor leiders van buiten het onderwijs (zij-instromers) en Bestuurlijk leiderschap in het primair onderwijs.

Ook is het mogelijk een persoonlijke route te doorlopen via coaching, mentoring of intervisie.

Het aanbod voor mediation kan je helpen wanneer je persoonlijke effectiviteit niet meer voldoende is om uit een situatie van belangentegenstelling te komen.

Meer informatie: www.avs.nl/academie

Kader Primair
Dit artikel heeft in Kader Primair gestaan. AVS-leden ontvangen Kader Primair maandelijks op de mat. Nog geen lid? Bekijk hier eerder verschenen nummers, word lid en ontvang voortaan ook iedere maand een kersvers exemplaar in de brievenbus!

Gerelateerd nieuws