In de periode maart tot juni 2020 organiseert de PO-Raad, samen met de Inspectie van het onderwijs, in acht regio’s een werkdag rond het nieuwe resultatenmodel. Ook willen zij in gesprek over het stellen van ambities.
 
Op de werkdag wordt door adviseurs van de PO-Raad en door inspecteurs informatie gegeven over refentieniveaus, schoolweging, signaleringswaarden, het resultatenmodel, het gebruik van de informatie uit Vensters, het stellen van ambities en nog veel meer rond deze thema’s.
In het tweede deel gaan scholen zelf aan het werk met hun eigen situatie en gegevens. Hiervoor zijn meerdere experts aanwezig die de scholen kunnen ondersteunen. 
 
Na een korte opening gaan adviseurs van de PO-Raad en de inspecteurs in op diverse thema’s. Halverwege de bijeenkomst staat een maaltijd voor ons gereed. Om 13.00 uur start de werktijd voor de scholen en de workshop voor bestuurders. Om 14.15 worden veelgestelde vragen beantwoord en om 14.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.
 
De bijeenkomsten starten om 10.15 uur, vanaf 9.45 uur inloop met koffie en thee. Op één bijeenkomst (in Alkmaar) is gekozen voor een tijd aan het eind van de dag: start 15.30 uur, vanaf 15.00 uur staat koffie en thee gereed.

Links

Gerelateerd nieuws