Bezoek de AVS op de NOT 2009 – ‘Vissen in de vijver van talent’

In de laatste week van januari 2009 zullen duizenden onderwijspersoneelsleden weer naar de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) komen. De AVS nodigt u uit ook haar stand te bezoeken (hal 8, standnummer B.076). Daarom treft u bij deze Kadernieuws een (gratis) toegangskaart aan. U moet zich nog wel eerst aanmelden via de NOT-website: www.not-online.nl. Hoe dat moet staat op de uitnodiging. De AVS-stand zal wederom de ontmoetingsplek zijn voor leidinggevenden in het onderwijs: leden én niet-leden. Maar ook niet-leidinggevenden zijn van harte welkom voor een kop koffie, thee of fris drinkwater (met dank aan Douwe Egberts). Onder het motto `Vissen naar talent´ kunnen u en uw teamleden leuke prijzen winnen, waardoor het bezoeken van de stand voor al het onderwijspersoneel waardevol is. En zoals altijd dingt u als bezoeker, na het laten scannen van uw badge, mee naar een van de grote prijzen die beschikbaar gesteld zullen worden door de AVS Voordeelpartners.

Maar de belangrijkste reden om de AVS-stand te bezoeken is natuurlijk de mogelijkheid om op informele wijze AVS-medewerkers te kunnen spreken, een vraag te stellen aan een helpdeskmedewerker, met een onderwijsadviseur van gedachten te wisselen over uw loopbaan, moeilijk- en mogelijkheden binnen uw werk, opleidingswensen, et cetera. Kortom, u bent van harte welkom: alleen of met uw teamleden.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.