Bea Vos, nieuwe voorzitter AVS Ledenraad

De ledenraad van AVS heeft Bea Vos gekozen als nieuwe voorzitter. Met het vertrek van Frank Koelen, nu werkzaam bij AVS als cao-onderhandelaar, kwam de positie vrij. Zodra de plek van voorzitter of vicevoorzitter in de ledenraad vrij komt dan houdt de raad een interne verkiezing waarbij leden zich kandidaat kunnen stellen.

Tijdens de jaarvergadering stemden de leden enthousiast in met Bea haar kandidatuur. Wij wensen Bea veel succes!

Bea Vos (55) woont in Heesch, is getrouwd en heeft twee studerende dochters. Ze is directeur van basisschool De Link in Oss. Als ze niet op school te vinden is, dan loopt ze het liefst met haar man een langeafstandsroute in Nederland, zoals het Pieterpad.

Bea Vos:

‘Na vier jaar in de AVS Ledenraad ben ik blij dat ik de komende vier jaar nog steeds actief betrokken mag zijn bij deze club enthousiaste schoolleiders!’

Bea Vos komt met ideeën

Jaren geleden toen AVS zijn leden opriep om gekleed in rood T-shirt het schoolalarm te luiden als protestactie, vond schooldirecteur Bea Vos dat ‘hélémaal niks’. ‘Dat heb ik laten weten. Prompt volgde een uitnodiging om me aan te sluiten bij de Ledenraad en met betere ideeën te komen. Die uitdaging heb ik aangenomen.’ En vanaf 1 januari 2024 krijgt ze er nog een uitdaging bij. Dan staat Bea Vos als nieuwe voorzitter aan het roer van onze Ledenraad. Benieuwd wie ze is? Lees snel verder.

Word jij ook ambassadeur van de schoolleiders? Kom bij de ledenraad!

Er zijn binnen de ledenraad verschillende posities vrijgekomen. Daarom houden we in de week van 22 november verkiezingen. Welke schoolleider mag jou vertegenwoordigen binnen de ledenraad? Vanaf 16 november maken we bekend wie de kandidaten zijn en kun jij je stem uitbrengen op: avs.nl/ledenraad