De AVS heeft een AVS Voordeel contract afgesloten met Elsevier. AVS leden krijgen tien procent korting op de kennisbanken primair onderwijs van Elsevier. Op deze websites vindt u antwoorden op vragen over integraal personeelsbeleid, de leerplichtwet, nieuwbouw, een sociaal veilig schoolklimaat of een gezond financieel beleid.

Schoolleiders en bovenschools managers kunnen praktijkgerichte informatie vinden in vijf kennisbanken: personeelszaken, wet op het primair onderwijs en andere onderwijswetten, onderwijshuisvesting, klachtenbehandeling en financieel management. Bij veel onderwerpen in de kennisbanken vindt u praktijkvoorbeelden, modellen en formulieren. De sites zijn actueel en hebben een zoekfunctie. U kunt zelf uw abonnement samenstellen en kiezen voor alle, of juist specifieke kennisbanken. De kennisbanken kunnen handig zijn als u altijd diverse informatiebronnen raadpleegt wanneer u informatie over een bepaald onderwerp zoekt. In de kennisbanken vindt u zowel officile informatie als praktische tools. Met een persoonlijke inlogcode heeft u toegang vanaf iedere computer. Het is ook mogelijk persoonlijke aantekeningen en instructies van uw organisatie aan een onderwerp toe te voegen, zodat u alle informatie op n plek heeft (een paperclipicoon geeft deze annotatiefunctie aan).

Maak kennis met de kennisbanken op http://www.pleinprimaironderwijs.nl/. Pas na een aantal keren wordt u gevraagd in te loggen. Direct bestellen kan via http://www.primaironderwijs.nu/. Meer informatie over de kennisbanken van Elsevier leest u in de bijgevoegde folder. Of surf ook voor de andere AVS Voordeelpartners naar http://www.avsvoordeel.nl/

Actueel
Kader Primair 6 – Februari 2006

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws