AVS Voordeel – Korting op installeren klimaatbeheersingssysteem

De nieuwe AVS Voordeelpartner BLR-Bimon geeft AVS-leden 10 procent korting op de kosten van de installatie van een klimaatbeheersingssysteem.

Steeds meer scholen zijn zich bewust van de invloed van het binnenklimaat op het welbevinden en de prestaties van haar leerkrachten en kinderen. Goede klimaatbeheersingssystemen zijn daarom vaak een zinvolle investering, maar blijven een kostbare aangelegenheid. Omdat het belang ervan ook tot de Haagse politiek doordringt, kunnen scholen in veel gevallen in aanmerking komen voor subsidie. BLR-Bimon helpt de school bij het aanvragen van deze subsidie. Hier bovenop krijgen AVS-leden 10 procent korting op de installatie van een systeem.

Het familiebedrijf BLR-Bimon bestaat inmiddels veertig jaar en heeft de laatste jaren bij diverse scholen klimaatbeheersingssystemen aangelegd. Kijk voor meer informatie over BLR-Bimon en de voordelen voor u als AVS-lid op http://www.avsvoordeel.nl/ of www.blr-bimon.nl/avs.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.