AVS Schoolleiderscongres op 18 maart 2022: save the date

Thema: Buiten de kaders

Het AVS Schoolleiderscongres 2022 vindt plaats op vrijdag 18 maart in het NBC in Nieuwegein. Noteer de datum alvast in je agenda.

Het thema luidt: Buiten de kaders. De kwaliteit van onderwijs is essentieel voor de ontwikkeling van leerlingen en daarmee de toekomst van Nederland. Schoolleiders hebben een cruciale rol in het uitzetten van de juiste koers, het creëren van een sterk team en een heldere visie. We hebben te maken met een veelvoud aan uitdagingen, zoals lerarentekorten, juiste inzet van de NPO-gelden, verwachtingen vanuit het bestuur of inspectie en invloeden van buiten zoals COVID. Je ingezette koers vasthouden, vraagt soms om buiten de kaders te gaan en eigenwijs leiderschap.

Op het AVS-Schoolleiderscongres ontmoet je schoolleiders uit het hele land met vaak dezelfde uitdagingen. Laat je inspireren door toonaangevende sprekers in het plenaire programma, op de informatiemarkt of in één van de ruim twintig workshops. Met honderden bezoekers uit het hele land is het AVS-Schoolleiderscongres hét jaarlijkse evenement voor schoolleiders.

Vanaf 1 december kun je je aanmelden voor het congres. Houd daarvoor de website of onze nieuwsbrief in de gaten.