AVS Schoolleiderscongres: bijna!

Op vrijdag 18 maart ontmoeten honderden schoolleiders elkaar weer in het NBC Congrescentrum. Wat fijn dat dit weer mag! Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. De informatiemarktplattegrond en de zaalindeling zijn rond: die ontvangen de deelnemers in de congrescatalogus die op de dag zelf wordt uitgereikt. Het programma en alle praktische informatie vind je op www.avs.nl/congres. Kom jij ook?

Veel schoolleiders vinden het belangrijk om te werken aan hun professionalisering, ideeën uit te wisselen en mee te denken over de toekomst van het vak. Daarvoor ben je bij ons congres op het juiste adres. De AVS wil graag met je van gedachten wisselen over wat je vandaag bezighoudt en hoe je de toekomst voor je ziet. Adviseurs van de helpdesk en andere medewerkers van de AVS spreken je graag in de AVS-stand of tijdens de pauzes.

Het programma biedt een afwisseling van plenaire sprekers (generaal Luyt en Marc Oonk), een keuze uit 20 sessies en ruimte om te netwerken op de informatiemarkt. Ook kunnen deelnemers rond de lunchtijd een of meer prikkelende pitches volgen. Karin Straus ontvangt de voorzittershamer en houdt haar eerste jaarrede. Ook stem je op het congres mee wie de innovatieve schoolleider van het jaar 2022 wordt.

Vanaf 16.00 uur kun je afscheid nemen van onze oud-voorzitter Petra van Haren. Samen met je collega’s, kun je genieten van de lekkere drinks & bites, onder muzikale begeleiding van de Platenbakker, een Utrechts collectief dat rondreist door Nederland met een omgebouwde bakfiets als mobiele DJ act.

Link